Zöldséges, mandulás palacsinta



Hozzávalók: 8 db sós palacsinta, 40 dkg vágott zöldbab, 5 dkg margarin, 5 dkg vágott mandula, 10 dkg szeletelt gomba, 1 ek. friss, vágott tárkony (vagy 1 tk. szárított), késhegynyi fehér bors, 1 kk. pirospaprika, só.
A zöldbabot majdnem készre pároljuk. Megolvasztjuk a margarin felét, aranysárgára pirítjuk benne a mandulát. Kiszedjük a serpenyőből. A visszamaradt margarinban átpirítjuk a gombát. Elkeverjük a zöldbabbal, tárkonnyal, sóval, borssal, paprikával. A palacsintákat megtöltjük a raguval, feltekerjük. Vajazott tűzállóra fektetjük. A maradék margarinból a tetejére morzsolunk, meghintjük a mandulával.
Sütőben átforrósítva tálaljuk.