Hozzávalók: 8 db sós palacsinta,
40 dkg vágott zöldbab, 5 dkg margarin, 5 dkg vágott mandula, 10 dkg szeletelt
gomba, 1 ek. friss, vágott tárkony (vagy 1 tk. szárított), késhegynyi fehér
bors, 1 kk. pirospaprika, só.
A zöldbabot majdnem készre
pároljuk. Megolvasztjuk a margarin felét, aranysárgára pirítjuk benne a
mandulát. Kiszedjük a serpenyőből. A visszamaradt margarinban átpirítjuk a gombát.
Elkeverjük a zöldbabbal, tárkonnyal, sóval, borssal, paprikával. A
palacsintákat megtöltjük a raguval, feltekerjük. Vajazott tűzállóra fektetjük.
A maradék margarinból a tetejére morzsolunk, meghintjük a mandulával.
Sütőben átforrósítva tálaljuk.